SMV Digital

Konsulent-IT er godkendt rådgiver hos SMV:Digital og du kan med fordel anvende os til at søge om tilskud til dit næste IT projekt.

Søg om tilskud på op til 250.000 kr. til investering i teknologi og IT

Har du ambitioner om at styrke din virksomheds produktivitet eller eksport gennem anvendelse af digitale systemer, automatisering eller e-handel?

  Brug for rådgivning?

  Gennem SMV:Digital kan du både søge om tilskudsvouchers, hvor rådgivningsforløbet bliver skræddersyet ud fra din virksomheds udviklingsprojekt og tilskudsvouchers indenfor et fast tema med et defineret forløb, som er tilrettelagt på forhånd.

  Har du en virksomhed med 2-249 ansatte? Oplever du udfordringer i forbindelse med at tage det næste digitale skridt? Måske skyldes det manglende inspiration eller basal viden i forhold til at komme i gang eller videre med en digital omstilling eller e-handel? Så kan en tilskudsvoucher på 50.000 kr. til et rådgivningsforløb eller tilskudsvoucheren til rådgivning om digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse være oplagt for dig.

  Har du en virksomhed med 3-249 ansatte? Står du med et udviklingsprojekt inden for digitalisering, e-handel eller automatisering, der kan styrke din virksomheds konkurrenceevne, men har brug for rådgivning til at komme i gang med eller gennemføre dit projekt? Så kan en tilskudsvoucher på 100.000 kr. til et rådgivningsforløb eller tilskudsvoucheren til rådgivning om at skabe værdi med data være oplagt for dig.

  De tematiserede tilskudsvouchers kan søges alene eller samtidig med en rådgivnings- eller investeringsvoucher.

  Få opskriften på succesfulde ERP projekter.

  Resultatet af et samarbejde med Konsulent-IT er, at du får den aftalte løsning til tiden, med den aftalte funktionalitet og til aftalt økonomi. Fjern risikoen ved beslutningen og book første møde gratis!